Сух офсетов печат

СУХ ОФСЕТОВ ПЕЧАТ //

от световна водеща технология


Офсетовият печат е често използвана техника за печат, в която се прехвърля мастилено изображение от клише към гуменo платно, а след което на повърхността на печатната повърхност(хартия, пластмасово фолио, пластмасово изделие и др). Когато офсетовия печат се използва в комбинация с литографски процес, който се основава на отблъскването на масло и вода, офсет техника употребява плосък (плоскографичен) носител на изображението, на който, за да бъде отпечатано получава мастило от мастилени ролки, докато зоната за не-печат привлича филм на водна основа (наречен "фонтан"), пазейки я мастилено-свободна.

Сух офсетов печат е процес на печат, който използва  фотополимерно клише за нанасяне на мастилото. От него мастилото се прехвърля на гумено платно(клише), а от там към печатната повърхност. Този метод се използва за отпечатване на пластмасови кофи, саксии, чаши, туби и др.

Офсетовият печат е нова дейност за нашата компания, която приехме с удоволствие и очакваме с нетърпение да се развиваме в тази област. Резултатът от всичко това е ясен - високо качество на продукта на конкурентни цени.


YOGURT CUPS PRINTED


INNOVATION // ILLUMINATION // UNEQUALLED INSPIRATION