News

Малки и вкусни – три нови плодови десерта за българския пазар

Малки и вкусни - три нови плодови десерта за българския пазар Трите вкусотийки от Белииса Милк с аромат на ягоди, кайсии и горски плодове придава на киселото мляко сензационен вкус. Беше избрана 200 мл. кофичка от PS материал, термоформована в AUCOM, с висококачествен директен печат за екстериорна декорация.
Read more

ГРАВИРАНА КОФИЧКА ЗА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

ГРАВИРАНА КОФИЧКА ЗА МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ Традиционно българско кисело мляко ДОМЛЯН в специална опаковка. Зашеметяващата кофичка с гравирано лого за нашия клиент ПОЛИДЕЙ е принтирана чрез сух офсетов процес като прекрасен завършък на крайния дизайн на опаковката. Бяха избрани кофички с вместимост 500, 400 и 350 мл. за различните вкусове.
Read more

K-FAIR 2016

K 2016 е най-важният търговски панаир в света в сферата на преработка на пластмаса и каучук. Фирмите представят целия спектър на производителност и цялото многообразие на иновативни приложения. АУКОМ участва на панаира K 2016 като посетител този уикенд в Дюселдорф. Още едно голямо шоу от всички водещи компании в сферата на пластмасите. Срещнахме се с някои от нашите…
Read more