За Нас

История
на компанията

Фирма АУКОМ е създадена през 2001 г. като малко семейно предприятие, занимаващао се с производство на C-0 аудио касети. По-късно се развива като производител на опаковки за CD и DVD оптични носители. През 2015 г. влязохме в сферата на производство на опаковки за храни чрез закупуване термоформовъчна линия за производство на кофички за кисело мляко в комбинация с печатна машина с 6 цветен офсетов печат за екстериорна декорация на кофичките.

Тайната
на успеха

Хората винаги са питали "Каква е тайната на успеха?". Ами отговорът на този въпрос е доста прост. Няма тайна. Има само упорита работа, професионализъм и отдаденост на това, което правиш и вярата в собствения продукт ще закара Вас и Вашата компания до нивото, което искате да стигнете.

Организация
Стратегия

Ние сме уверени, че работейки в тясно сътрудничество с нашите клиенти вдъхновява успехът. Нашият бизнес е построен на изключително обслужване на клиентите, качество, превъзходно производство, оптимизация и иновации. Конкурентни предимства, които добавят стойност в рамките на общата верига на доставки. Ние сме наистина ангажирани с намирането на решения за нашите клиенти и поднасянето на качествени продукти на конкурентни цени.

Индустриално
разпознаване

Искаме да се развием тесен технически диалог с хората, които произвеждат крайни продукти. Това е най-добрият начин, за да се определи най-точно там, където все още има потенциал за подобряване на качеството. В допълнение, ние се стремим да бъдем честен и надежден партньор на нашите клиенти и доставчици. Ще работим за поддържане на дългосрочни партньорства с цел максимизиране на общите ни познания и опит.

20160510_171351

За нас Преглед


В заключение искаме да добавим, че от самото начало целта на нашата компания е да направи три неща - да създадем нещо смислено, да сме професионалисти в това, което правим,  да го правим с удоволствие!

20160510_172844

 

Нашите услуги

  • Термоформоване
  • Шприцване
  • Сух офсетов печат на кръгли изделия
  • Боядисване на пластмасови изделия
  • Тампонен печат

INNOVATION                //                ILLUMINATION                //                UNEQUALLED INSPIRATION